Yeme İçme Sektörünün Yemek Kartı Tanıtıldı

1 Kasım 2018 Perşembe

Türkiye Lokantacılar ve Pastacılar Federasyonu’nun öncülüğünde İstanbul Lokantacılar Odasının çalışmaları sonucu Bankacılık sistemine entegre olan yerli yemek kartı ‘Yemekmatik’ pazara sunuldu. Kart, aralık ayı itibariyle kullanılmaya başlanacak.

Yemekmatik Bankalararası Kart Merkezi’nin TROY altyapı desteği ile hayata geçiyor. Müşteriler, çift bakiye sistemi bulunan kartı; bir bakiyesi ile yalnız yemeklerde diğer bakiyesi ile alışverişte kullanabilecek. Banka kartı gibi tasarlanan Yemekmatik ile üye işyerleri için ayrı bir cihaz alma ve yazılım yükleme zorunluluğu olmadan işletmelerinde bulunan anlaşmalı mevcut banka terminallerini kullanarak sisteme dahil olabilecek. Yemekmatik, QNB Finansbank’ın POS sistemini ve e-para iş ortağı Turk Para’nın geliştirdiği altyapı sistemlerini kullanarak, işletmelere operasyon avantajı, güvenlik ve tasarruf sağlayacak. Sisteme gelecek hafta bir başka özel banka da dahil olacak.

Ülke çapında hizmet

Yemekmatik’in altyapısının, saha çalışmaları ile kullanıcı, üye işyeri, çalışanlarına yemek kartı dağıtan kurumsal firma beklenti ve görüşleri doğrultusunda oluşturularak veya üye işyerlerine önemli avantajlar sağlamak üzere geliştirildi.

Geliştirilen model ile Yemekmatik yemek kartlarının üye işyerlerinde kullanımı ile depozito ve sair adlar altında görünmeyen bir ücret talep edilmeyecektir.

Detaylı bilgi için irtibat Tel: 0212 245 46 02



Üye Girişi